aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μυστήριο με τον Μαυρία μεγαλώνει και κάποιοι καραδοκούν

Ομόνοια: Το μυστήριο με τον Μαυρία μεγαλώνει και κάποιοι καραδοκούν

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τόνοι από μελάνι δεν σπαταλήθηκαν όσον αφορά στον Χάρη Μαυρία και το μέλλον του στην Ομόνοια (ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2021 το συμβόλαιο του). Όμως, είναι αλήθεια ότι περίπτωσή του έκανε τα πληκτρολόγια και τα smart phones να… αναστενάξουν. Όχι κατ’ ανάγκην αυτά των δημοσιογράφων, αλλά περισσότερο αυτά των οπαδών των πρασίνων λόγω των συζητήσεών τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Βλέπετε, ο φετινός παραγκωνισμός του Ελλαδίτη διεθνούς ποδοσφαιριστή προκάλεσε τον μεγάλο εκνευρισμό των φίλων της Ομόνοιας και έδωσε το δικαίωμα στον καθένα να λέει και να υποστηρίζει το μακρύ και το κοντό του. Δικαιολογημένα; Ίσως…

Ο Μαυρίας εκεί που πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος, φέτος έπαιξε μονάχα στα δέκα από τα 19 παιχνίδια (δέκα στο πρωτάθλημα, εννέα στην Ευρώπη) που έδωσε η Ομόνοια και αυτό το στατιστικό καταδεικνύει ότι ο παίκτης έως έναν βαθμό, τέθηκε στο περιθώριο από τον Χένινγκ Μπεργκ, ασχέτως εάν έπαιξε απέναντι στη Γρανάδα το βράδυ της Πέμπτης (26/11) και με την Εθνική Ελλάδος απέναντι σε Σλοβενία και Μολδαβία έχοντας καλή απόδοση.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν ο Μαυρίας δεν τυγχάνει τόσης εμπιστοσύνης όσης αυτής που έτυχε στην περσινή σεζόν, επειδή -όπως φημολογείται- δεν αποδέχθηκε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από το Δ.Σ. των πρασίνων. Ωστόσο, ακόμη και να ισχύει πως αρχικά είναι αρνητικός, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις και ότι δεν θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι το συζητήσεων οι δύο πλευρές. Και επίσης, εάν κάτι τέτοιο ευσταθεί, τότε δεν φέρει ευθύνη ο Μπεργκ.

Πάντως, για να ολοκληρώνουμε, όσο ο καιρός περνάει και δεν ξεκαθαρίζει εάν ο Μαυρίας θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια, τότε ολοένα και περισσότερες πληροφορίες θα διαρρέουν για το μέλλον του, ενώ κάποιες ομάδες στις οποίες ταιριάζει ο παίκτης, ίσως να καραδοκούν περιμένοντας τις εξελίξεις για τον προσεγγίσουν. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και ο παίκτης εάν έως τότε δεν ανανεώσει, τότε θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα τον προσεγγίσει και δεν θα το χάλαγε να φορέσει τη φανέλα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ