aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το... μυστικό στο Δασάκι είναι ό,τι δεν έκανε έως τώρα

Ομόνοια: Το… μυστικό στο Δασάκι είναι ό,τι δεν έκανε έως τώρα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η μέχρι τώρα πορεία του Εθνικού στο πρωτάθλημα δεν περνά απαρατήρητη και οι εμφανίσεις του στα πλείστα παιχνίδια έχουν ηχήσει σαν καμπανάκι κινδύνου στ’ αφτιά των παικτών της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού ματς. Μάλιστα, το γεγονός πως η αναμέτρηση θα γίνει στο Δασάκι μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας, με τους «πράσινους» του Χένινγκ Μπεργκ να καλούνται να κάνουν το τέλειο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Άξιον απορίας οι αλλαγές, ξεκάθαρο ότι μένει από δυνάμεις

Το «κλειδί» για να πάρουν οι πρωτευουσιάνοι τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πιθανόν να είναι ένα γρήγορο γκολ, κάτι που δεν έχουν κάνει ακόμη στα επτά παιχνίδια που έδωσαν. Το πιο γρήγορο τέρμα που πέτυχε μέχρι σήμερα η Ομόνοια σε επίσημη αναμέτρηση ήταν αυτό του Μαυρία με τη Νέα Σαλαμίνα (24’) και μετά από του Ντάρμπισαϊαρ με τη Δόξα (25’). Τα άλλα επτά επιτεύχθηκαν μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον εκάστοτε αντίπαλο να αποκτήσει θάρρος και αυτοπεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Καμπανάκι το ξεκίνημα αλλά και το παρελθόν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ