aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άξιον απορίας οι αλλαγές, ξεκάθαρο ότι μένει από δυνάμεις

Ομόνοια: Άξιον απορίας οι αλλαγές, ξεκάθαρο ότι μένει από δυνάμεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο ματς με την Πάφο η Ομόνοια ισοφαρίστηκε άμεσα και στο τέλος δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Με τον Ολυμπιακό, και πάλι δέχθηκε την ισοφάριση νωρίς, μετά από 13 λεπτά που προηγήθηκε. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Δεν είχε τις λύσεις να απειλήσει, να βάλει πίεση στην αντίπαλη άμυνα.

Αντιθέτως, σε μια τουλάχιστον φάση κινδύνευσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ. Επίσης, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στο τελευταίο στάδιο κάθε αγώνα η Ομόνοια μένει από δυνάμεις. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να γίνει απειλητική, ενώ είναι ευάλωτη στην άμυνα. Επίσης, είναι άξιον απορίας ότι σε άλλο ένα ματς ο Νορβηγός δεν πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές του.

Διαβάστε επίσης: Τα συγκινητικά λόγια του Παναγή από το κρεβάτι του πόνου

Στο «τριφύλλι» η προσοχή είναι στραμμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εθνικό στο «Δασάκι». Η ομάδα της Άχνας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και το έργο της Ομόνοιας μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι πράσινοι είναι ποιοτικότερη ομάδα, όμως επιβάλλεται να το δείξουν στο γήπεδο, ώστε να μην μείνουν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Λίγα τα εννιά γκολ ενεργητικό, καταλήγει στην 11άδα ο Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ