aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Tο μοναδικό «δώρο»

Ομόνοια: Tο μοναδικό «δώρο»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο την περσινή σεζόν σε ηλικία κάτω των 17 χρόνων εντούτοις, στη διάρκεια της λήξασας περιόδου πρόσφερε δείγμα των δυνατοτήτων του. Ο Μαρίνος Τζιωνής που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης κατάφερε με το «σπαθί» του τα 13 λεπτά κόντρα στην Ανόρθωση και 31 με Απόλλωνα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος να τα αυξήσει σε 734, τα οποία μεταφράζονται σε 11 συμμετοχές (οκτώ βασικός και τρεις ως αλλαγή) σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ. Όλα αυτά και ενώ δεν συμπλήρωσε τα δεκαοκτώ του ενώ τους τελευταίους δύο μήνες ήταν τραυματίας.

Ο νεαρός άσος της Ομόνοιας όχι μόνο μπήκε στην ενδεκάδα αλλά φάνηκε πως μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα από άλλους φτασμένους ποδοσφαιριστές. Παρά την απουσία εμπειριών, εντούτοις εμφάνισε κάποια πολύ καλά στοιχεία όσον αφορά την τεχνική του κατάρτιση και τα οποία οπωσδήποτε χρειάζεται ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Τι του λείπει; Ίσως λίγο παραπάνω έκρηξη και δύναμη στοιχεία τα οποία μπορεί να τα βρει μέσα από τις προπονήσεις και το γυμναστήριο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι αντίπαλοι  

Ο Τζιωνής είναι ίσως το μόνο ή από τα λίγα κέρδη της φετινής Ομόνοιας. Με πολύ καλή διείσδυση, εξαιρετικό κράτημα της μπάλας και αξιόλογο ρεπερτόριο στο ένας εναντίον ενός. Η πρώτη του χρονιά αν και όχι γεμάτη, δημιούργησε προσδοκίες για ελπιδοφόρο μέλλον. Άλλωστε για ένα «ρούκι» να μετρά ένα γκολ κάθε περίπου 250 λεπτά δεν είναι και λίγο πράγμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πέντε συμβόλαια… σαν καυτή πατάτα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ