aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι αντίπαλοι  

Ομόνοια: «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι αντίπαλοι  

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Πολωνία, ως γνωστόν, θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η Ομόνοια. Από τις 16 έως τις 28 Ιουλίου οι πράσινοι θα βρεθούν στο «Hotel Mistral Sport», λίγο έξω από την πόλη του Γκντανσκ. Εκεί θα «χτιστεί» η νέα Ομόνοια, με την προσδοκία ότι η νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική από τις πρόσφατες, θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Στην εκεί παραμονή της, η ομάδα του «τριφυλλιού» θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Τα πρώτα δύο «κλείδωσαν».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πέντε συμβόλαια… σαν καυτή πατάτα

Στο Ισραήλ έγινε αναφορά ότι, η Ομόνοια θα βρεθεί ως αντίπαλος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που τερμάτισε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας. Επίσης, οι πράσινοι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις Λιθουανίας. Το τρίτο φιλικό θα είναι, είτε με την Άρκα Γκντίνια (13η στο πολωνικό πρωτάθλημα) είτε με τη Λέχια Γκντανσκ (3η). Και μένει άλλο ένα. Στην Κύπρο, η Ομόνοια αναμένεται να δώσει άλλα πέντε φιλικά παιχνίδια. Στις 8-12 Ιουλίου και στις 5-9 Αυγούστου η αποστολή των πρασίνων θα προετοιμαστεί στην Κυπερούντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ