aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μέλλον του Γκόμεθ ήταν λυμένο από τις 17 Αυγούστου

Ομόνοια: Το μέλλον του Γκόμεθ ήταν λυμένο από τις 17 Αυγούστου

Μπέρδεμα δίχως λόγο προέκυψε με το μέλλον του Ζόρντι Γκόμεθ στην Ομόνοια. Ο Ισπανός ερωτηθείς για το αν θα βρίσκεται στην Ομόνοια και τη νέα χρονιά απάντησε ότι αν τον θέλει η Ομόνοια τότε θα συνεχίσει.

Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου σημείωσε πως ο έμπειρος μέσος έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με την ομάδα του τριφυλλιού βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο οσονούπω 34χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί μακράν του δεύτερου την καλύτερη επιλογή του Άνχελ Γκόμεθ στις 17 Αυγούστου ανακοινώθηκε από την Ομόνοια για συμβόλαιο δύο χρόνων: «Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μέσου, Jordi Gomez (Ζόρντι Γκόμεθ). Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων», ανέφερε η ενημέρωση των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ε, όχι και σκάρτος…

Με 25 εμφανίσεις σε αγώνες πρωταθλήματος και οκτώ γκολ ο Καταλανός μέσος κέρδισε τις εντυπώσεις και αποτέλεσε όαση στη φετινή Ομόνοια. Είναι ο μοναδικός παίκτης που σκόραρε φέτος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (πέτυχε δύο γκολ) και τη νέα σεζόν ευελπιστεί ότι με την ποιοτική στελέχωση του ρόστερ θα είναι ακόμα καλύτερος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι κινήσεις αντίληψης από τον Αναστασίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ