aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το κέρδος, η προοπτική  και ο Εθνικός

Ομόνοια: Το κέρδος, η προοπτική  και ο Εθνικός

Μέσα σε λίγες ημέρες, με το πέρας των τελευταίων δύο αγωνιστικών, η Ομόνοια βγήκε σημαντικά κερδισμένη. Η ίδια πέτυχε νίκες απέναντι σε Απόλλωνα και Ανόρθωση και την ίδια ώρα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είχαν σημαντικές απώλειες. Ο πρώτος τεσσάρων βαθμών με τα ισόπαλα αποτελέσματα με ΑΕΚ, ΑΕΛ και η δεύτερη πέντε βαθμών απόρροια της ισοπαλίας με τον ΑΠΟΕΛ και της ήττας από τον Απόλλωνα.

Η Ομόνοια, λοιπόν, καλύψει σημαντική διαφορά από την τρίτη θέση που διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, το -6 έγινε -1. Παράλληλα, η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε από τους 12 βαθμούς στους οκτώ. Όχι πως δεν είναι και πάλι μεγάλη, όμως είναι τέτοια που επιτρέπει στην Ομόνοια να ελπίζει ακόμη και για τίτλο κι ας μην εξαρτάται από την ίδια.

Τα νέα βαθμολογικά δεδομένα, λειτουργούν και θετικά στη ψυχολογία της ομάδας του Ρέιχνταλ, της δίνουν καλύτερη προοπτική. Εναπόκειται στην ίδια να ανεβάσει και να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, αξιοποιώντας τα προσεχή δύο παιχνίδια με Εθνικό και Οθέλλο, που θα πάει με τον τίτλο του φαβορί, την ώρα που ομάδες με τους ίδιους ψηλούς στόχους θα τα πουν μεταξύ τους. Της δίνεται η δυνατότητα να καλύψει κι άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Για την ώρα, οι πράσινοι σκέφτονται το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ικανή να κάνει τη ζημιά εάν δεν την πάρεις στα σοβαρά. Ο Ρέιχνταλ υπολογίζει και τους Σίμιτς, Αλιούμ και κατά πάσα πιθανότητα τον Ψάλτη. Δεδομένη και πάλι η απουσία του Μπασιρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ