aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το καρέ της διαφοράς

Ομόνοια: Το καρέ της διαφοράς

Τα δεδομένα σήμερα στην Ομόνοια, όσον αφορά στις ανάγκες για το ρόστερ της είναι τα ακόλουθα: κεντρικός αμυντικός, επιθετικός και δύο εξτρέμ. Θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα για να καλυφθούν, αφού προέκυψαν οι αποχωρήσεις των Γιούστε, Μπεσεντίν, Σράντι και Παπουλή.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, ιδιαίτερα για τις πιο πάνω θέσεις, θέλουν να προσθέσουν ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό και «κοσκινίζονται» ξανά και ξανά οι ποδοσφαιριστές που έχουν ενώπιον τους οι Σωφρόνης Αυγουστή και Σίμος Ταραπουλούζης, σε μια προσπάθεια να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα βιαστούν να λάβουν την οποιαδήποτε απόφαση, παρά μόνο όταν είναι σίγουροι. Άλλωστε, ο Ταραπουλούζης δέχεται συχνά – πυκνά τα «πυρά» των οπαδών της Ομόνοιας, για τις αρκετές επιλογές που έγιναν τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια.

Για όλες τις προσθήκες που θα γίνουν, ο τεχνικός των πρασίνων επιθυμεί παίκτες που να τρέχουν, να αντέχουν στις υψηλές εντάσεις. Είναι βασικό γνώρισμα της φιλοσοφίας του Αυγουστή. Στην άμυνα, το «τριφύλλι» θα θελήσει να προσθέσει εμπειρία, ποδοσφαιριστή – ηγέτη. Άλλωστε, μια από τις επιδιώξεις του Αυγουστή θα είναι να σουλουπώσει την άμυνά του.

Όσο για τον επιθετικό, οι πράσινοι ψάχνουν ευέλικτο ποδοσφαιριστή, που να είναι ικανός να κινείται με την ίδια ευχέρεια εντός και εκτός περιοχής. Αποδεδειγμένα να έχει το γκολ. Οι εξτρέμ, πέρα από την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτισή τους, η προσπάθεια θα είναι να ενταχθούν στο ρόστερ παίκτες που να βλέπουν και δίχτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ