aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ίδιο έργο με την Primetel και τη Cyta στη… γωνιά

Ομόνοια: Το ίδιο έργο με την Primetel και τη Cyta στη… γωνιά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, το έργο παίζεται σε επανάληψη, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται πως θα έχει διαφορετικό τέλος. Η Ομόνοια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη από την επόμενη σεζόν, καθώς πάρθηκε η απόφαση όπως τερματιστεί μονομερώς η συνεργασία με την Primetel, η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας. Το Μάιο του 2017 οι δύο πλευρές λίγο έλειψαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, όμως τελικά τα βρήκαν και μάλιστα προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους για την πενταετία 2019–2024. Τώρα τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και το «διαζύγιο» Ομόνοιας – Primetel είναι πιο ορατό από ποτέ.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε ζητήσει εδώ και καιρό από τη συνδρομητική πλατφόρμα βελτίωση των μεταξύ τους οικονομικών όρων και μάλιστα δόθηκε ένα χρονικό περιθώριο για μια απάντηση, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε (τουλάχιστον άμεσα) από τους υπεύθυνους στην PrimeTel, με τους πρωτευουσιάνους να επιλέγουν να διακόψουν μονομερώς τη μεταξύ τους συνεργασία. Μάλιστα, από πλευράς Ομόνοιας υπάρχει πρόθεση για να δοθεί στην Primetel ένα ποσό ως αποζημίωση, κάτι που η εν λόγω εταιρεία φέρεται να μην το αποδέχεται. Γι’ αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νομικό τμήμα του συλλόγου της Λευκωσίας να είναι ήδη έτοιμο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης: Μόντες: «Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

Ο κύριος λόγος που ώθησε τη διοίκηση της Ομόνοιας στην απόφαση για αποδέσμευση από την Primetel, όπως προαναφέραμε είναι οικονομικός. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι τα €1.750.000 που λαμβάνουν ετησίων από τη συνδρομητική πλατφόρμα δεν ανταποκρίνονται στο brand name του συλλόγου και είναι αποφασισμένοι να ψάξουν για νέα τηλεοπτική στέγη που θα καλύπτει τα «θέλω» τους. Οι πληροφορίες θέλουν τη Cyta να είναι στη… γωνιά και να περιμένει να κάνει την κίνησή της όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι σκέψεις «μετακόμισης» και η επιστολή στον ΚΟΑ για το Μακάρειο

Ο ημικρατικός οργανισμός, που και το 2017 βρέθηκε σε συζητήσεις με την Ομόνοια, επιθυμεί τη συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα, τη λαοφιλέστερη της Κύπρου, ειδικά μετά την αποχώρηση του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης που θα συνεργαστούν από τη νέα σεζόν με την Cablenet, αλλά και της ΑΕΚ που συμφώνησε με την Primetel. Θυμίζουμε ότι η Cytavision, με τη συμφωνία που έκανε και με την ΚΟΠ, έχει στο τηλεοπτικό της πακέτο για την τριετία 2019 – 2022 τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ, τη Νέα Σαλαμίνα, τη Δόξα, την Αλκή Ορ., τον Εθνικό, τον Άρη, τον Ολυμπιακός, την ΕΝΠ, τη Δερύνεια, τον Οθέλλο, την Αγία Νάπα, την ΑΕΖ, την Ομόνοια Αρ. και το ΘΟΪ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ