aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι σκέψεις «μετακόμισης» και η επιστολή στον ΚΟΑ για το Μακάρειο

Ομόνοια: Οι σκέψεις «μετακόμισης» και η επιστολή στον ΚΟΑ για το Μακάρειο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στο Μακάρειο όπου έζησε τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας της κάνει σκέψεις για να επιστρέψει προσωρινά η Ομόνοια. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Σταύρος Παπασταύρου με τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ενώ όπως πληροφορείται το «Goal» έχει σταλεί στον Οργανισμό και σχετική επιστολή.

Μέσω αυτής, οι «πράσινοι» καταθέτουν τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις σχετικά με τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο Μακάρειο για να μπορέσει το συγκεκριμένο γήπεδο να φιλοξενήσει την ομάδα και τον κόσμο της προσωρινά για τα επόμενα χρόνια, εάν και εφόσον φυσικά ο ΚΟΑ ενδιαφέρεται για αυτή την προοπτική.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι τρεις μετεγγραφικές προτεραιότητες και η πρόταση στον Γκόμεθ

Μάλιστα, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται και διατεθειμένοι να συνδράμουν οικονομικά στα βελτιωτικά έργα, αλλά και στη συντήρηση σε πολλούς τομείς που χρειάζεται το συγκεκριμένο γήπεδο. Το γεγονός πως αγωνίζονται και άλλες ομάδες στο Μακάρειο δεν απασχολεί την Ομόνοια, η οποία δεν έχει υπάρχει κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιούν επίσης οι Ολυμπιακός, Δόξα, Ηρακλής, Άσσια και Διγενής Μόρφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ