aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… φλερτ για Λοΐζου και οι προθέσεις της Μπριζ

Ομόνοια: Το… φλερτ για Λοΐζου και οι προθέσεις της Μπριζ

Στο… ραντάρ της Κλαμπ Μπριζ εδώ και καιρό βρίσκεται ο Λοΐζος Λοΐζου με την Ομόνοια να είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του βελγικού συλλόγου. Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τσεντομίρ Γιανέφσκι που έχει τη βάση του στο Μπριζ, ανέφερε δημόσια ότι αυτός προξένεψε στους ανθρώπους του συλλόγου το νεαρό Κύπριο άσο των πρασίνων.

Ο οσονούπω 18χρονος διεθνής είναι από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του «τριφυλλιού» και προφανώς δεν πρόκειται οι πρωταθλητές να τον δώσουν όσα κι όσα. Οι βελγικές ομάδες έδειξαν πολλάκις ότι ποντάρουν σε εξελίξιμους παίκτες και δεν διστάζουν να πληρώσουν μεγάλα ποσά (Τρισκόφσκι, Λαΐφης) φτάνει πρώτα να είναι βέβαιοι για την επιλογή τους. Άλλωστε, σκοπός τους είναι να τους ρίξουν «άμεσα» στη… φωτιά να τους προοδεύσουν και να τους μεταπωλήσουν σε καλύτερη τιμή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έριξε «δίχτυα» και για την απόκτηση του Γκάγιας Ζαχίντ!

Το κατά πόσο η πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ θα κάνει άμεσα το βήμα για να πάρει τον Λοΐζου στο Βέλγιο ή θα τον παρακολουθήσει και τη νέα σεζόν θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει επίσημη προσφορά προς την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ