aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «φιρμάνι» για την τριανδρία και τα έξι συμβόλαια που λήγουν

Ομόνοια: Το «φιρμάνι» για την τριανδρία και τα έξι συμβόλαια που λήγουν

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της ανανέωσης συμβολαίων των Χένινγκ Μπεργκ, Νεόφυτου Λάρκου και Σίμου Ταραπουλούζη στην Ομόνοια. Προπονητής, αθλητικός διευθυντής και διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ των πρασίνων έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των πρασίνων και η τριανδρία θα συνεχίσει το έργο που άρχισε από το Καλοκαίρι του 2019.

Το τυπικό μέρος της έκδοσης ανακοίνωσης που θα ενημερώνει για την ανανέωση συμβολαίων θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να ανοίξει δημόσια το κεφάλαιο προγραμματισμός από την στιγμή που η ομάδα διεκδικεί τον τεράστιο στόχο της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Εφόσον οι πράσινοι κόψουν πρώτοι το νήμα η φετινή σεζόν δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του Σωματείου, καθώς προηγήθηκε η ιστορική πρώτη συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον των παικτών που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Τιάγκο, Μαυρία και Γκόμες, καθώς και ο Λούφτνερ, του οποίου εκπνέει ο δανεισμός από την Κοπεγχάγη. Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Μαυρία, ενώ ελάχιστες πιθανότητες παραμονής έχει ο Γκόμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ