aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… φάρμακο και τα ρίσκα που δεν χρειάζονται

Ομόνοια: Το… φάρμακο και τα ρίσκα που δεν χρειάζονται

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Το… φάρμακο στο σκοράρισμα ψάχνει η Ομόνοια η οποία σε οκτώ παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις έξι γκολ. Τόσο ο τέως τεχνικός των πρασίνων, Χουάν Κάρλος Ολίβα, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ, αναφέρθηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα στην δυσκολία των ποδοσφαιριστών να τελειώσουν τις φάσεις. Ένας επιπλέον πονοκέφαλος που… μεγάλωνε στη συνέχεια ήταν και η δυστοκία στα πέναλτι, καθώς χάθηκαν δύο πολύ καθοριστικά απέναντι σε Απόλλων και Νέα Σαλαμίνα.

Ωστόσο, σ’ αυτό φαίνεται πως έχει βρεθεί η λύση στο πρόσωπο του Τζόρντι Γκόμεθ, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ερμή έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίκτυα από την άσπρη βούλα. Ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας, καλείται να βελτιώσει τον παράγοντα του σκοραρίσματος, αλλά να «σουλουπώσει» και την άμυνα η οποία αν και στις πρώτες δύο αγωνιστικές έμοιαζε… απροσπέλαστη, στη συνέχεια παρουσίασε αδυναμίες που στοίχησαν, εξού και τα πέντε χαμένα συνεχόμενα ματς.

Το ντεφορμάρισμα του Ματ Ντάρμπισαϊρ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζόν, τον έχουν αφήσει μακριά από τον καλό του εαυτό και μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου θα επιχειρήσει να… αναστηθεί ενόψει της συνέχεις. Από την άλλη, ο Νταβίδ Ραμίρες παρουσιάστηκε αρκετά κινητικός στο παιχνίδι με τους «φτεροπόδαρους» και έψαχνε συνεχώς το γκολ. Ωστόσο, ο Κοσταρικανός επιθετικός «έπαιξε» με τη φωτιά στο 82’ της αναμέτρησης όταν δεν έδωσε στον εντελώς ανενόχλητο, Κούσουλο, και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση μόνος, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

Σαφώς και χρειάζεται το πρώτο γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού», όμως όταν το σκορ είναι στο 2-1 και η αντίπαλη ομάδα παίζει τα… ρέστα της για την ισοφάριση, δεν χρειάζονται τα ρίσκα σε τέτοια χρονικά σημεία. Στο πιο κάτω βίντεο μπορείτε να θυμηθείτε τη φάση στο 7:55.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ