aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «ατού» του Μπεργκ και το μήνυμα

Ομόνοια: Το «ατού» του Μπεργκ και το μήνυμα

Είναι χιλιοειπωμένο και αναμενόμενο το γεγονός πως η Ομόνοια αρχίζει σε διαφορετική βάση τη σεζόν 2020-21. Τέτοια εποχή πέρσι, ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έτρεχαν να κλείσουν τρύπες, παίκτες και να διευθετήσουν τις αποδεσμεύσεις, γι’ αυτό και τώρα τίποτα δεν θυμίζει τους έξαλλους ρυθμούς που προηγήθηκαν το Καλοκαίρι του 2019.

Ο Χένινγκ Μπεργκ φέτος έχει (ακόμη) ένα ατού το οποίο επισήμανε στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πρώτο φιλικό κόντρα στη Δόξα: «Πάνω-κάτω έχουμε το ίδιο γκρουπ παικτών, άρα το σημείο που ξεκινάμε φέτος είναι ψηλότερο απ’ ότι ήταν πέρσι. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, τη βελτίωση, να γινόμαστε καλύτεροι και ανυπομονούμε για τη σεζόν στην οποία έχουμε αρκετά πράγματα να αγωνιστούμε γι’ αυτά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Νορβηγός τεχνικός σαφώς και αναφέρεται στην ομοιογένεια η οποία ανεβάζει την ομάδα της πρωτεύουσας σε ένα επίπεδο πιο πάνω. Το ράβε-ξήλωνε των προηγούμενων χρόνων στοίχισε πολύ στην Ομόνοια, η οποία φέτος βρίσκεται μπροστά σε πρωτόγνωρη εποχή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει χημεία, παρουσίασαν μέχρι τον Μάρτιο του 2020 πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, ο προπονητής χαίρει εκτίμησης τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο, και έτσι το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο, αν βέβαια καταφέρει να διατηρήσει όλα τα πιο πάνω.

Προστέθηκαν δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές (Παπουλής, Κίκο), «έδεσε» τον Φαμπιάνο, ενώ τόσο ο επιθετικός όσο και ο εξτρέμ θα είναι από το πάνω ράφι. Οι επόμενες μέρες θα ρίξουν περισσότερο… φως στις δύο προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ