aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το αποτυχημένο πείραμα και η μετεγγραφή που «φωνάζει»

Ομόνοια: Το αποτυχημένο πείραμα και η μετεγγραφή που «φωνάζει»

Η ανάγκη μετεγγραφικής ενίσχυσης στην επίθεση «φώναξε» και στον χθεσινό αγώνα της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα για το σούπερ καπ. Οι πράσινοι ήταν πιο παραγωγικοί σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών, όμως είναι φανερή η απουσία ενός επιθετικού με ικανότητα στο εκτελεστικό κομμάτι.

Ο Τιμ Μάταβζ πέρασε σχεδόν απαρατήρητος και η παρουσία του σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις του «τριφυλλιού», ενώ ο Κακουλλής είχε καλές στιγμές, πάλεψε και βρίσκεται σε καλύτερη θέση στην αφετηρία εκκίνησης για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τη Γάνδη την ερχόμενη Πέμπτη (18/8). Η Ομόνοια κατέγραψε ορισμένες καλές στιγμές στο ματς με τους πρωταθλητές, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τους Μπεζούς και Γιούστε, όμως και οι δύο αυτές ευκαιρίες είχαν αφετηρία από στατική φάση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι δύο δρόμοι για Λοΐζου και το τεντωμένο σχοινί

Σε ροή αγώνα η Ομόνοια απείλησε— κυρίως στο πρώτο ημίχρονο— με ατομικές προσπάθειες του Μπρούνο, ο οποίος ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα με την ποιότητά του. Το «πείραμα» με τριάδα στην άμυνα δεν λειτούργησε καλά τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά και πιθανότατα οι σκέψεις επιλογής του στο παιχνίδι με τους Βέλγους εγκαταλήφθηκαν. Η είσοδος των Μπεζούς και Παπουλή στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν επιθετική πνοή στην Ομόνοια, με τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό στο ντεμπούτο του να έχει ένα δοκάρι, την κερδισμένη κόκκινη του Φιλιώτη και μια ασίστ στην ευκαιρία του Κακουλλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ