aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο δρόμοι για Λοΐζου και το τεντωμένο σχοινί

Ομόνοια: Οι δύο δρόμοι για Λοΐζου και το τεντωμένο σχοινί

Λοΐζος Λοΐζου: τραυματίας. Με την αιτιολογία ότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Κύπριος διεθνής έμεινε στο απουσιολόγιο του Νιλ Λένον για τον ψεσινό αγώνα του σούπερ καπ με τον Απόλλωνα (0-2).

Για το κατά πόσο θα μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Γάνδη ή ακόμα και για το μέλλον του στους πράσινους, κάνεις δεν βάζει το χέρι στη φωτιά.

Το γυαλί στις σχέσεις του με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης έχει ραγίσει, αφού η πλευρά του βραχύσωμου εξτρέμ υποστηρίζει πως στο «Ηλίας Πούλλος» δεν βλέπουν ζεστά την επιθυμία του για μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Μάλιστα, διαρρέει πως υπήρξε ανεπίσημο ενδιαφέρον από ολλανδική ομάδα, μέσω τρίτου προσώπου, με προτεινόμενο πόσο αγοράς το 1.000.000 ευρώ συν τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης, κοντά στο 60%.

Η επίσημη Ομόνοια, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Ανδρέα Δημητρίου, διέψευσε κάτι τέτοιο.

«Πέραν από την πρόταση της Κλαμπ Μπριζ που λάβαμε το περασμένο καλοκαίρι, δεχθήκαμε άλλη μια πρόταση πριν από έναν μήνα. Αφορούσε δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και ήταν κάτι που φυσικά απορρίψαμε», ήταν η θέση της Ομόνοιας.

Το… καυτό ερώτημα είναι φυσικά τι μέλλει γενέσθαι. Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαπενθήμερο της μετεγγραφικής περιόδου και άρχισαν ήδη οι επίσημες υποχρεώσεις της Ομόνοιας. Στο τριφύλλι καλούνται να βρουν άμεσα λύση για να μπει τελεία στο όλο θέμα και οι δρόμοι είναι δυο:

Είτε ο ποδοσφαιριστής φέρνει πρόταση που θα ικανοποιεί τα θέλω της Ομόνοιας και πωλείται είτε αποδέχεται το γεγονός πως δεν έφτασε η ώρα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και τίθεται κανονικά υπό τις οδηγίες του Νιλ Λένον.

Εφόσον η μία εκ των δύο ή και οι δύο πλευρές τεντώνουν το σχοινί οι συνέπειες για το μέλλον του Λοΐζου θα είναι απρόβλεπτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ