aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Την αδίκησε ο Μπεργκ…

Ομόνοια: Την αδίκησε ο Μπεργκ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μιαν άλλη Ομόνοια είδαν οι φίλοι της στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αυτή που είδαν σε μεγάλο βαθμό στα ευρωπαϊκά ματς, όταν είχε να αντιμετωπίσει πιο δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους.

Σ’ αυτό συνέβαλε και το γρήγορο προβάδισμα, το οποίο με τον τρόπο που αγωνίστηκε θέλησε να το διατηρήσει μέχρι τέλους αντί να κυνηγήσει κι άλλα γκολ και στο τέλος το πλήρωσε.

Ο Μπεργκ, με τον τρόπο που παρουσίασε την ομάδα του, την αδίκησε. Η Ομόνοια έδειξε στα προηγούμενα ντέρμπι ότι είναι ικανή να παίξει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν το έκανε σε καμία περίπτωση στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ.

Αρχικά ο Νορβηγός ξάφνιασε με τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας φορμαρισμένους παίκτες στον πάγκο, γεγονός που επηρέασε την εικόνα της ομάδας. Στη συνέχεια, με τον τρόπο που θέλησε να αγωνιστεί η Ομόνοια δεν ήταν αυτός που της ταιριάζει και την συνοδεύει τουλάχιστον σε ματς πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ-Ομόνοια: Η ατάκα που εξόργισε τον Παπουλή στο Τσίρειο

Ναι, η ΑΕΛ είναι μια καλή και ικανή ομάδα αλλά δεν μπορεί για 85 λεπτά η Ομόνοια να έχει ως στόχο το μηδέν παθητικό και όχι το δεύτερο γκολ που θα «σκότωνε» τον αντίπαλό της. Ο Νορβηγός είχε τα κορυφαία… άλογα δεμένα, μη επιτρέποντάς τους να τρέξουν σαν αφηνιασμένα κυνηγώντας τα γκολ και τη νίκη.

Ίσως ο τεχνικός της Ομόνοιας κάτι παραπάνω να ήξερε, ωστόσο δεν μπορεί να επικαλείται την κούραση ως δικαιολογία από την στιγμή που μόλις δύο ματς συνεχόμενα είχαν δώσει οι ποδοσφαιριστές που θέλησε να κρατήσει στον πάγκο. Αυτά με ΑΕΚ και Απόλλωνα, στις 3 και 6 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Το αμέσως προηγούμενο ήταν στις 22 Δεκεμβρίου. Λέμε τα θετικά του Μπεργκ, θα πρέπει να λέγονται και τα αρνητικά…

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το παιχνίδι με τη φωτιά είναι πάντα 50-50

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ