aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλουν λύσεις για πιο ισχυρή μεσαία γραμμή

Ομόνοια: Θέλουν λύσεις για πιο ισχυρή μεσαία γραμμή

Αναστασίου και Νταμπράουσκας «συμφωνούν» για την προσθήκη ποιότητας στο κέντρο της Ομόνοιας

Η Ομόνοια ήταν ισχυρή στη μεσαία γραμμή στη λήξασα σεζόν. Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας συμφωνούν ότι στη νέα σεζόν, επιβάλλεται να είναι ισχυρότερη. Πόσο μάλλον, όταν θα στερηθεί -λόγω τραυματισμού- των υπηρεσιών του Ρομάν Μπέζους, ο οποίος έδωσε λύσεις σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Σκόραρε (επτά φορές στο πρωτάθλημα, έξι φορές στην Ευρώπη και μία φορά στο κύπελλο), δημιούργησε και σε μερικές περιπτώσεις, μία του ενέργεια αποτελούσε έμπνευση για τους συμπαίκτες του. Η προσθήκη του Εβάντρο είναι ενδεικτική των προθέσεων της τεχνικής ηγεσίας. Ο ορισμός του πολυθεσίτη και των ειδικών αποστολών.

Έχει το γκολ, έχει την ασίστ, μπορεί να προωθηθεί, μπορεί να πλαγιοκοπήσει, μπορεί και να απειλήσει. Μάλλον γι’ αυτό κι ήταν πρώτος στη λίστα των νέων προσθηκών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κασάμα και Φράνσον θα αποχωρήσουν από το «Ηλίας Πούλλος» κι έτσι ο πολυσήμαντος ρόλος των Κυπρίων θα συνεχιστεί. Οι Ιωάννης Κουσούλος και Χάμπος Χαραλάμπους, δεν χρειάζεται να συστηθούν περισσότεροι. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» ξέρουν πολύ καλά τι μπορούν να προσφέρουν. Όπως επίσης και ο Λοΐζου αν χρησιμοποιηθεί στο κέντρο.

Στη νέα σεζόν, υπολογίζεται και η βοήθεια του Νόβιτσα Εράκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, αλλά  θεωρείται μια νέα μετεγγραφή. Δεν αποκλείεται να είναι και «χρυσή», αφού ήταν πολύ ψηλά ο πήχης των προσδοκιών με την απόκτησή του. Ο σχεδιασμός των πρασίνων, περιλαμβάνει άλλον έναν μέσο, ο οποίος θα κληθεί να προσθέσει τη δυναμική που απαιτείται για μια γραμμή από την οποία οι απαιτήσεις θα είναι στα ύψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ