aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να αποφύγει το κάζο, αλλά…

Ομόνοια: Θέλει να αποφύγει το κάζο, αλλά…

Σ’ ένα ντέρμπι, σε 90 λεπτά, η Ομόνοια παίζει για να σώσει το γόητρό της. Απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό της, ΑΠΟΕΛ, το βράδυ της Παρασκευής, θα θελήσει με νίκη να αποτρέψει τα χειρότερα, να βρεθεί στη χειρότερη θέση της ιστορίας της. Και πάλι, όμως, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια. Γιατί, όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, η Ομόνοια θέλει νίκη, αλλά και ήττα της Πάφος FC από τον Άρη. Δύο παιχνίδια που τελικά θα αρχίσουν την ίδια ώρα, στις 19:00, όπως ενημέρωσε χθες η ΚΟΠ. Την ώρα, λοιπόν, που το «τριφύλλι» θα δίνει μια δύσκολη μάχη, την οποία επιβάλλεται να κερδίσει, θα έχει και το ακουστικό στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα είναι φανατική οπαδός του Άρη.

Η Ομόνοια, λοιπόν, θα κυνηγήσει τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ για το γόητρο εις διπλούν. Πρωτίστως για να σώσει μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσε, προερχόμενη ως πρωταθλήτρια. Την ίδια ώρα, είναι γνωστό πόσο μετρά μια νίκη κόντρα στον «αιώνιο», όποια κι αν είναι τα βαθμολογικά δεδομένα. Η σημασία των πιο πάνω, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον του κόσμου της Ομόνοιας και τη ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια του επικείμενου ντέρμπι. Με το που ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση έγινε ένας πανικός, που είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει τεχνικό πρόβλημα όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι.

Μπορεί να μην είναι το τέλος του κόσμου μια κακή σεζόν, όμως οι ποδοσφαιριστές που προ μερικών μηνών αποθεώνονταν από χιλιάδες οπαδούς τους, τώρα να υπογράφουν τη χειρότερη θέση στην ιστορία του συλλόγου. Γι’ αυτό είναι η ώρα να μιλήσει ο εγωισμός τους. Να κάνουν το καθήκον τους, να υποτάξουν τον αντίπαλο και να περιμένουν ένα δεύτερο συνεχόμενο «δώρο».

Ό,τι κι αν γίνει στο άλλο ματς, ο κόσμος της Ομόνοιας ζητά και απαιτεί τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, που θα είναι και μια τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Γιατί οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν την Παρασκευή, αλλά θα ακολουθήσει η Β’ φάση και πολύ περισσότερο το κύπελλο, που αποτελεί πλέον τον μεγάλο στόχο. Μόνο έτσι θα μπορέσει η περσινή πρωταθλήτρια να σώσει ως έναν βαθμό τη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ