aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα… τρέξει και του Κορέια

Ομόνοια: Θα… τρέξει και του Κορέια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που η Ομόνοια επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Άντερσον Κορέια, η μπάλα είναι στη Νέα Σαλαμίνα εάν θα εισέλθει σε συζητήσεις με τους πράσινους για πιθανή παραχώρηση του Βραζιλιάνου μπακ. Εντός της ημέρας ενδέχεται να ενημερωθεί η πλευρά της Ομόνοιας για την πρόθεση των ερυθρολεύκων.

Ο 28χρονος μπακ, που βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στην Ομόνοια, αρέσει στην Ομάδα Προγραμματισμού που θεωρεί πως ταιριάζει στην ομάδα που θα χτιστεί για τη νέα σεζόν. Ο Κορέια στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν ως φουλ μπακ στο 3-4-3 του Πουρσαϊτίδη, καλύπτοντας δηλαδή όλη την αριστερή πλευρά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα δεδομένα με τον Ρόους που προτάθηκε και ο Άρης!

Ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα, που ανταποκρίθηκε άριστα, τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Κρίνεται ως μια πολύ καλή επιλογή εάν βρεθεί τελικά στο «Ηλίας Πούλλος». Στην Ομόνοια παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν ένα σεβαστό ποσό, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.

Όσον αφορά στον Τιάγκο, ούτε και χθες ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Το σίγουρο είναι πως, ο 32χρονος επιθετικός έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ