aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα ψάξει το τέλειο παιχνίδι

Ομόνοια: Θα ψάξει το τέλειο παιχνίδι

Μία προπόνηση χωρίζει την Ομόνοια από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πορεία της Ομόνοιας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, παρουσία στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι ότι η πρωταθλήτρια Κύπρου θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι, θέλοντας να είναι όσο το δυνατό πιο μακρινό.

Στο καθοριστικό ματς της Τρίτης, η Ομόνοια θα ψάξει το τέλειο παιχνίδι για να ελπίζει σε ανατροπή – πρόκριση επί της Ντιναμό. Ποιο είναι το τέλειο; Να προσέξει στην άμυνα να μην δεχθεί γκολ, που θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες της. Παράλληλα, θα πρέπει να γίνει πιο επιθετική και αποφασιστική σε σχέση με το πρώτο ματς. Να διαφοροποιήσει την προσέγγισή της, να κρατήσει μπάλα, να δημιουργήσει και κυρίως να είναι αποτελεσματική.

Γιατί, σε τέτοια παιχνίδια οι ξεκάθαρες ευκαιρίες δεν είναι πολλές, οπόταν εάν τις αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό, ναι μπορεί! Ο Μπεργκ προτίθεται να προβεί σε 1-2 αλλαγές με αυτή τη λογική, η Ομόνοια να γίνει πιο απειλητική και απαιτητική. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχει ως σύμμαχο τον κόσμο της. Μέχρι στιγμής η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 6.000. Ο στόχος είναι ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά πολύ τις επόμενες ημέρες, αφού με γεμάτες εξέδρες η πίεση στον αντίπαλο θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Εξάλλου, η Ντιναμό σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροιατίας, συνέντριψε με 4-0 εκτός έδρας την Ντραγκοβόγιακ. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάγιερ, που έκανε τη ζημιά στην Ομόνοια στον πρώτο αγώνα και από ένα οι Σούταλο και Γκαβράνοβιτς. Ο Νταμίρ Κρζναρ παρουσίασε την ομάδα του με αλλαγές, προφυλάσσοντας ποδοσφαιριστές για τον επαναληπτικό.

Ο τεχνικός της Ντιναμό, αναφέρθηκε στο ματς της Τρίτης, λέγοντας: «Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Κύπρο, ελπίζουμε ότι ο 3ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ μας περιμένει, πιθανώς και τα πλέι οφ». Δεν υπολογίζεται ο Αντέμι, που τραυματίστηκε στο ματς του Ζάγκρεμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ