aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θα πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σπάνιο

Ομόνοια: Θα πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σπάνιο

Δύο μετεγγραφές για τον κατάλογο Α’, θα πραγματοποιήσει η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας, καθώς ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του πιστεύουν πολύ στην ομάδα που δημιουργήθηκε το Καλοκαίρι του 2019. Παρελθόν αποτελεί ο Ορτέγα, ενώ θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός και ένας επιθετικός από το πάνω… ράφι.

Από εκεί και πέρα, κατά πόσο θα θεωρείται ολοκληρωμένος ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν με την προσθήκη ενός στράικερ κι ενός εξτρέμ που να παίζει κυρίως δεξιά, για αυτό κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Αφού μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πολλά μπορεί να αλλάξουν και αν η Ομόνοια μείνει στις προσθήκες τις οποίες είναι μέχρι σήμερα γνωστό πως θα υλοποιήσει (για τον κατάλογο α’ σε αριθμό και θέση), θα πρόκειται για πολύ σπάνιο φαινόμενο.

Σίγουρα για να θεωρηθεί πως υπάρχει βάθος στο ρόστερ, θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες προσθήκες για τον κατάλογο α’. Λέγεται πως ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του κατάληξαν σε συγκεκριμένους στόχους, τόσο για τις θέσεις όπου χρειάζονται μετεγγραφές σε κατάλογο α’ και β’, αλλά και σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Ομόνοια ο Νταβίντ Ακιντόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ