aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ταύρος» ο Αραούζο, δεν χάνει το ντέρμπι

Ομόνοια: «Ταύρος» ο Αραούζο, δεν χάνει το ντέρμπι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρωί-πρωί με τη δροσούλα προπονήθηκαν σήμερα (17/9) οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μετά το ματς με το Παραλίμνι και για αύριο (18/9) τους παραχωρήθηκε ρεπό. Από το απόγευμα της Τετάρτης (19/9), θα επιστρέψουν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος» για να επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα.

Το βλέμμα του Χουάν-Κάρλος Ολίβα και όχι μόνο, είναι στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ζαΐλσον Αραούζο που αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος του ματς με την Ένωση, δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό. Η ενόχληση προήλθε από κούραση και από αύριο ακόμη θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Δεν χάνει με τίποτα το προσεχές ντέρμπι.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Χριστοφή, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να προλάβει είναι περιορισμένες, όμως θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Το ίδιο ισχύει και για τον Χόρχε Ενρίκες που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Ο Φάνος Κατελάρης, παρόλο που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα κάπως επιφυλακτικά, ενδέχεται να είναι έτοιμος μετά τη νέα διακοπή, δηλαδή αρχές Οκτωβρίου.

Ο Χουάν-Άνχελ Αλμπίν ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και αυτή τη φορά ίσως βρεθεί στην αποστολή. Ένας από τους λόγους που «κόπηκε» χθες, ήταν η προστατευτική μάσκα που φέρει στο πρόσωπό του και δεν του επιτρέπει να αισθάνεται απόλυτα καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ