aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα στοιχεία που αλλάζει ο Μπεργκ

Ομόνοια: Τα στοιχεία που αλλάζει ο Μπεργκ

«Δεν μας αρέσει να χάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χένιγκ Μπεργκ μετά την ήττα από τη Δόξα στο σαββατιάτικο φιλικό. Ο Νορβηγός τεχνικός αν και βρίσκεται λίγους μήνες στο τιμόνι της Ομόνοιας, φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να «περνάει» μέσα από τις δηλώσεις του την φιλοσοφία και τη νοοτροπία που θέλει να έχει η ομάδα του.

Τις προηγούμενες σεζόν, οι δύο αυτοί παράγοντες κλονίστηκαν καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα της πρωτεύουσας ήταν τέτοια, που δεν την άφηναν να πρωταγωνιστήσει, ενώ η κακή νοοτροπία επηρέαζε σαφώς και τα αποδυτήρια. Με την έλευση του Νεόφυτου Λάρκου στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» μπήκε άλλος αέρας στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ ο Χένιγκ Μπεργκ φαίνεται πως ταίριαξε με τον Κύπριο διευθυντή ποδοσφαίρου.

Έχουν μελετήσει βιογραφικά, έχουν αξιολογήσει ποδοσφαιριστές και έχουν διαλέξει χαρακτήρες που να μπορούν να αλλάξουν την νοοτροπία των πρασίνων. Παίκτες-τουρίστες που δεν έδειχναν σεβασμό στην ομάδα που τους πλήρωνε, ήταν άλλη μια κακή συνήθεια που έχει ξεπεραστεί καθώς ο επαγγελματισμός είναι αυτός που επικρατεί στο οικοδόμημα της Ομόνοιας.

Στα δύο επίσημα παιχνίδι κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα της πρωτεύουσας έδειξε και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αυτό που είπε ο Μπεργκ, πως δεν τους αρέσει να χάνουν, πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τα οποία προσπαθούν να φτάσουν. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» διακρίνει τα πιο πάνω και γι’ αυτό δηλώνει παρών, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του για τη νέα αρχή που κάνει η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ