aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα κεφάλια και πάλι μέσα…

Ομόνοια: Τα κεφάλια και πάλι μέσα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πενθήμερη άδεια που παραχώρησε ο Μπεργκ στους ποδοσφαιριστές του εξέπνευσε χθες και σήμερα επιστρέφουν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος». Η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος αρχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Αφού οι ποδοσφαιριστές… γέμισαν μπαταρίες, ρίχνονται και πάλι στη δουλειά. Με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα θα θελήσουν να ετοιμαστούν για μια από τις πιο δύσκολες εξόδους, με στόχο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Πέραν του Λούφτνερ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τον Χούμποτσαν να φαντάζει ως ο επικρατέστερος να καλύψει το κενό του, οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι. Χριστοφή και Περέιρα αναμένεται να είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο διαφορετικός μετεγγραφικός χειμώνας

Ο Μπεργκ, που επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο, θα θελήσει να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του. Γνωρίζει το παιχνίδι του αντιπάλου, θα γίνει το «διάβασμα», θα δουλέψει στην τακτική και θα αναμένει την απαιτούμενη ανταπόκριση από τους παίκτες του, ώστε η Ομόνοια να φθάσει σε άλλη μια σημαντική επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η πεντάδα «έσπασε»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ