aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πεντάδα «έσπασε»…

Ομόνοια: Η πεντάδα «έσπασε»…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πεντάδα «έσπασε»… Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές που είχαν τον απόλυτο χρόνο συμμετοχής στους 14 αγώνες. Ο Λούφτνερ τέθηκε εκτός αφού αντικαταστάθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και έχασε το τελευταίο 10λεπτο. Η αλλαγή του έχει και την εξήγησή της. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός αντίκρισε κίτρινη κάρτα, έφθασε τις τρεις και θα χάσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Χούμποτσαν, που εκτός απροόπτου θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λούφτνερ στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο διαφορετικός μετεγγραφικός χειμώνας

Πλέον, τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τρέχουν με τον απόλυτο χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για τους Λανγκ, Λέσγιακς, Γκόμεθ και Τιάγκο. Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς σε απόδοση. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι σε 14 αγώνες. Και βάσει της φιλοσοφίας του Μπεργκ, δεν βγαίνουν από την ομάδα. Αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση του Λούφτνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ