aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Τα διαρκείας των νταμπλούχων!

Ομόνοια: Τα διαρκείας των νταμπλούχων!

Αρχίζει από αύριο (21/07) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας της Ομόνοιας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας έξω από τη Δυτική κερκίδα, από τις 18:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας, με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας, προσφέρονται στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:

Κατηγορία 1: € 30

Συμπεριλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου (δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες των πλέι οφ πρωταθλήματος, ούτε τα παιχνίδια κυπέλλου, αλλά ούτε και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια).

Κατηγορία 2: € 50 

Συμπεριλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, τόσο της κανονικής περιόδου, όσο και για την φάση των πλέι οφ (δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες κυπέλλου, αλλά ούτε και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια).

Platinum: € 100

Συμπεριλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου και της φάσης των πλέι οφ, όλους τους αγώνες κυπέλλου (με εξαίρεση τον τελικό κυπέλλου) και όλους τους Ευρωπαϊκούς αγώνες (στο χειρότερο σενάριο η ομάδα μας θα δώσει δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες).

Σύντομα θα ανακοινωθούν περαιτέρω σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ