aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα με τους Κασάμα και Φράνσον

Ομόνοια: Τα δεδομένα με τους Κασάμα και Φράνσον

Ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο, όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποτελέσουν παρελθόν

Στην Ομόνοια, οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας, έδειξαν με την «πρώτη» τις προθέσεις τους για σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της νέας περιόδου. Ήδη αποχώρησαν οκτώ ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων των επτά ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό τους (Μπασιρού, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μίλετιτς, Μάθιους, Λέσγιακς, Αλιούμ) και ενός λύθηκε κοινή συναινέσει (Ζαχαρίου).

Στην κατηγορία του τελευταίου, δηλαδή που διατηρούν συμβόλαιο και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποτελέσουν παρελθόν αφού δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, είναι οι Κασάμα και Φράνσον. Ήδη έγιναν επαφές με την πλευρά και των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά για την ώρα δεν προέκυψε συμφωνία. Για τον πρώτο, όπως πληροφορούμαστε, ο εκπρόσωπός του είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Όσο για τον δεύτερο, μοιάζει πιο δύσκολη περίπτωση, όμως γίνονται λεπτοί χειρισμοί και θα χρειαστεί υπομονή για να αποφευχθεί μεγάλο οικονομικό κόστος για την εταιρεία. Από τους παίκτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει τέλος του μήνα και θα συνεχίσει στην Ομόνοια, είναι μόνο ο Φαμπιάνο. Θεωρείται θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο Βραζιλιάνος εκτός απροόπτου να ολοκληρώσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ