aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα με τον Ριμπέιρο πριν από τη συμφωνία...

Ομόνοια: Τα δεδομένα με τον Ριμπέιρο πριν από τη συμφωνία…

Στην Κύπρο αναμένεται μετά το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) ο εκλεκτός του Νεόφυτου Λάρκου για τη θέση του τερματοφύλακα, Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Ο 31χρονος κίπερ τα έχει βρει σε όλα με την Ομόνοια προφορικά, καθώς δεν έχει υπογραφεί κάποιο σχετικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που προκύπτει, το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων επιθυμεί να είναι απόλυτα σίγουρο για την ετοιμότητα του Ριμπέιρο, ο οποίος είναι άνεργος και η τελευταία του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα της Πόρτο, καταγράφηκε αρχές Απρίλιου (2/4 σε αγώνα με την Πόρτο Β’). Από τον Ιούνιο αποδεσμεύτηκε από την πορτογαλική ομάδα και εκτότε βρίσκεται σε απραξία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι τρεις για τον άσο, το φαβορί και η αναμονή για το πράσινο φως…

Αυτός είναι ο λόγος που το «τριφύλλι» θέλει να ελέγξει πλήρως την φυσική και αγωνιστική κατάστασή του και γι’ αυτό δεν υπογράφηκε κάποια συμφωνία. Ωστόσο, ο ίδιος ο τερματοφύλακας απάντησε θετικά στην πρόταση της Ομόνοιας, και αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις-εργομετρικά (17/10) που θα υποβληθεί και εφόσον κριθεί πως είναι σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η χρονική περίοδος που η ομάδα της πρωτεύουσας ψάχνει τερματοφύλακα είναι αρκετά δύσκολη καθώς δικαιούται να αποκτήσει μόνο άνεργο. Η απραξία και η κατάσταση των παικτών είναι ιδιαίτερα σημαντική. H Ομόνοια καλείται να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο καθώς ο κίπερ που θα καταλήξει στην ομάδα θα μπει αμέσως στα… βαθιά (εκτός έδρας ντέρμπι με Ανόρθωση την Κυριακή), αφού οι Ουζόχο-Παναγή δεν θα είναι στη διάθεση του Μπεργκ για αρκετούς μήνες. Μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ