aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Tα δεδομένα για τη μετεγγραφή μέσου

Oμόνοια: Tα δεδομένα για τη μετεγγραφή μέσου

Εδώ ο Ακιντόλα, εκεί ο Ακιντόλα, πού είναι ο Ακιντόλα; Ο Νιγηριανός εξτρέμ αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο σε ότι αφορά το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Το Καλοκαίρι έφυγε, το φθινόπωρο ήρθε και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να είναι πρώτη μούρη παντού.

Εφτά βράδια πριν το πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου όχι μόνο δεν ατονήσει το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον ποδοσφαιριστή της Μίντιλαντ, αλλά ο Ακιντόλα αποτελεί διακαή πόθο του Χένινγκ Μπεργκ. Οι πρωταθλητές Δανίας δια στόματος του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Κλάους Στέινλεϊν παραδέχονται πλέον ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί και στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν με ένα ποσό πολύ πιο κάτω από το 1.000.000 ευρώ που αρχικά απαιτούσε η Μίντιλαντ να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ταχύτατου Νιγηριανού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μίλησαν Μίντιλαντ-Ακιντόλα, τι είπε ο Στέινλεϊν

Το ενδεχόμενο απόκτησης μέσου με δημιουργικές ικανότητες είναι στο «τραπέζι» χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι στο τέλος θα υλοποιηθεί μετεγγραφή. Άλλωστε, ο Μπεργκ μετά το ματς με την Καρμιώτισσα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που διαθέτει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Εφόσον δεν βρεθεί στο «παζάρι» ποδοσφαιριστής που να ικανοποιεί την Ομάδα Προγραμματισμού τότε δεν αποκλείεται να μην γίνει η μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ