aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μίλησαν Μίντιλαντ-Ακιντόλα, τι είπε ο Στέινλεϊν

Ομόνοια: Μίλησαν Μίντιλαντ-Ακιντόλα, τι είπε ο Στέινλεϊν

Κόκκινο χτυπά η αγωνία για το μέλλον του Ακιντόλα καθώς η Ομόνοια περιμένει το «ναι» της Μίντιλαντ εγώ και… τρεις μήνες! Ο τεχνικός διευθυντής των Δανών, Κλάους Στέινλεϊν, παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον Νιγηριανό εξτρέμ.

«Μιλήσαμε λίγο με τον Νταβίντ για το αν μπορούμε να βρούμε ομάδα που θεωρεί ελκυστική, ωστόσο όλοι να βγούμε κερδισμένοι. Αυτό θα ήταν θετικό για όλες τις πλευρές. Τα πήγε πολύ καλά στην Κύπρο, και έτσι αν προκύψει κάτι, μπορεί να το ψάξει για άλλη ομάδα», ανέφερε για τον Ακιντόλα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μίντιλαντ έχει στα χέρια της πρόταση-υπέρβαση από την διοίκηση της Ομόνοιας, η οποία έκανε ξεκάθαρο πως επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ. Απάντηση ακόμη δεν έχουν λάβει οι πράσινοι, ωστόσο το γεγονός πως οι Δανοί είναι θετικοί για παραχώρηση του, δίνει μια αισιοδοξία στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ