aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα 179’ του «Τζίμη», η απουσία που ξένισε και το συμβόλαιο

Ομόνοια: Τα 179’ του «Τζίμη», η απουσία που ξένισε και το συμβόλαιο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από την μια η παρουσία του Έρικ Μποτεάκ και από την άλλη ο τραυματισμός του, δεν επέτρεψαν στον Δημήτρη Χριστοφή να κερδίσει θέση και να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διεθνής επιθετικός μετά από 16 αγώνες πρωταθλήματος και ενός για το κυπέλλου, να μετρά μόλις 179 λεπτά συμμετοχής.

Σίγουρα πολύ λίγα για τον έμπειρο εξτρέμ, που αλλιώς ανέμενε και ο ίδιος την τρέχουσα σεζόν και αλλιώς εξελίσσεται. Η παρουσία ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, ανέβασε ψηλά τον πήχη και μετρίασε και τις πιθανότητες του Χριστοφή να κερδίσει θέση βασικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φέρνει έμπειρο κίπερ, αναμονή για εξτρέμ και διαγραφή παίκτη

Κλήθηκε και κάλυψε το κενό του Μποτεάκ όταν είχε τραυματιστεί, στα ματς με τις ΑΕΚ και Απόλλων. Αυτές ήταν οι δύο συμμετοχές του ως βασικός και σε άλλα τέσσερα ματς πέρασε ως αλλαγή. Ξένισε περισσότερο η απουσία του ακόμη και στο πρόσφατο ματς κυπέλλου με τον Ερμή, που αν και στον πάγκο δεν πήρε χρόνο ούτε ως αλλαγή. Να σημειώσουμε πως ο Χριστοφή δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το Καλοκαίρι του 2021, ενώ είναι μακράν του δεύτερου ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ