Ομόνοια: Φέρνει έμπειρο κίπερ, αναμονή για εξτρέμ και διαγραφή παίκτη

Ειλημμένη απόφαση για απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα έρθει στην Ομόνοια για να πάρει γάντια βασικού υπάρχει στους «πράσινους». Η ομάδα προγραμματισμού των «πρασίνων» ανεξάρτητα από την διάγνωση που θα φέρει από την Πορτογαλία ο Φαμπιάνο θα προχωρήσει στη μετεγγραφή έμπειρου τερματοφύλακα, αφού η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη θέλει τον Βραζιλιάνο να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Φαμπιάνο θα αφιχθεί στην Κύπρο την Τρίτη (21/1) και θα ενημερώσει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας για τα αποτελέσματα της διάγνωσης των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε από τον γιατρό της Πόρτο. Ο χρόνος απουσίας του Βραζιλιάνου θα καθορίσει και τον ποιος ποδοσφαιριστής θα διαγραφεί από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό για να εγγραφεί ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί. Δεν είναι δηλαδή δεδομένο ότι θα διαγραφεί ο Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… αλλιώτικη ευκαιρία

Από εκεί και πέρα στο «τριφύλλι» συνεχίζουν την αναζήτηση αριστερού ακραίου επιθετικού. Αυτό που τονίζεται είναι πως θα γίνει μετεγγραφή μόνο εάν βρεθεί ποδοσφαιριστής καλύτερος από τους υφιστάμενους και δεν θα γίνει μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής. Όσον αφορά τον Χεν Έζρα, παρά τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες περί αποχώρησής του, ο Ισραηλινός συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μέχρι νεοτέρας. Οι εξελίξεις στο μετεγγραφικό «μέτωπο» και οι προσπάθειες απόκτησης εξτρέμ είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον του Έζρα στο «Ηλίας Πούλλος». Το μετεγγραφικό πλάνο της Ομόνοιας για τον Ιανουάριο δεν περιλαμβάνει την απόκτηση ανασταλτικού μέσου ή επιθετικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ