aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο... κυνήγι κόντρα σε ένα πληγωμένο κι επικίνδυνο θεριό

Ομόνοια: Στο… κυνήγι κόντρα σε ένα πληγωμένο κι επικίνδυνο θεριό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε κάθε ματς η Ομόνοια δίνει εξετάσεις και έχει ως στόχο να παίρνει άριστα. Αυτό θα θελήσει να κάνει και σήμερα απέναντι στην Πάφος FC, στο «Στέλιος Κυριακίδης». Θα ψάξει το «διπλό», δίνοντας συνέχεια στην επιτυχία που πέτυχε την περασμένη βδομάδα και στην αντεπίθεση, κυνηγώντας μέχρι τέλους μια θέση στην εξάδα. Το «τριφύλλι» θα θελήσει (και) στην Πάφο να επιβεβαιώσει την αγωνιστική αλλαγή που παρατηρείται επί Αναστασίου και κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες.

Η αποστολή της στην Πάφο φαντάζει δύσκολη, απέναντι σε μια καλή ομάδα που μετά την αφαίρεση βαθμών βρέθηκε στον πυθμένα της βαθμολογίας και έχει κάθε λόγο να ψάξει με μανία το τρίποντο. Οι πράσινοι θα πρέπει να φθάσουν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, δίνοντας συνέχεια στο καλό δεύτερο ημίχρονο με την Νέα Σαλαμίνα. Στόχος τους θα είναι να κάνουν παιχνίδι κατοχής, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να τελειώσουν τις φάσεις που θα δημιουργήσουν. Παράλληλα, για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα, έχοντας ως στόχο το μηδέν παθητικό.

Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Ντέρμπισαϊρ, Ζίβετς και Σοάρες. Αντιθέτως, στη διάθεσή του βρίσκονται οι Κούσουλος, Τζιωνής και Μανρίκε. Αναμένονται αλλαγές, με τους Κούσουλο, Μαυρία και Κολοβό να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ καλές πιθανότητες έχουν και οι Πρτσε και Κατελάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ