aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Κύπρο ο Παπουλής και «γεύση» από «Ηλίας Πούλλος»

Ομόνοια: Στην Κύπρο ο Παπουλής και «γεύση» από «Ηλίας Πούλλος»

Κυπριακό έδαφος πάτησε ο Φώτης Παπουλής από την Παρασκευή (26/6) και ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει τα πάντα με τους πράσινους και εντός του σαββατοκύριακου θα πάρει την πρώτη «γεύση» από το «Ηλίας Πούλλος».

Το «τριφύλλι» βάζει μπρος τις μηχανές για την προετοιμασία της νέας σεζόν, αφού το διήμερο 27-28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα (29/6) ο Χένινγκ Μπεργκ θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του.

Στην πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας θα βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα και πρόκειται για τους Φώτη Παπουλή και Κίκο. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός επίσης επέστρεψε στο νησί και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Νορβηγού τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όλο και… απομακρύνεται ο Ακιντόλα

Η επισημοποίηση των μετεγγραφών Παπουλή και Κίκο αναμένεται σύντομα. Παρών στο Γέρι θα είναι και ο Ζοέλ Περέιρα. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός επέστρεψε από δανεισμό και θα διαφανεί σε μεταγενέστερο στάδιο κατά πόσο θα παραμείνει στο ρόστερ ή αν θα παραχωρηθεί ώστε να ανοίξει θέση για απόκτηση ποδοσφαιριστή στον κατάλογο Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ