aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλο και… απομακρύνεται ο Ακιντόλα

Ομόνοια: Όλο και… απομακρύνεται ο Ακιντόλα

Η Ομόνοια άρχισε προ ημερών το ψάξιμο για ακραίο επιθετικό, σε περίπτωση που στράβωνε η προσπάθεια απόκτησης του Νταβίντ Ακιντόλα. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, η θετική κατάληξη για συμφωνία με τον Νιγηριανό μοιάζει ακόμη πιο δύσκολη, αφού χθες προστέθηκε άλλο ένα εμπόδιο από τη Μίντιλαντ, η οποία έχει τα δικαιώματά του.

Δεν φτάνει που αποτελεί βραχνά το οικονομικό σκέλος για να γίνει κάτοικος του «Ηλίας Πούλλος», οι Δανοί ενημέρωσαν χθες ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στις τάξεις τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. Με στόχο να αξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία και να αποφασιστεί αν θα παραμείνει στους «Βίκινγκ» ή αν θα αποχωρήσει είτε οριστικά είτε δανεικός.

Για όσους αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει η χθεσινή εξέλιξη, ακολουθεί επεξήγηση. Το πρωτάθλημα Δανίας έχει επαναρχίσει μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου. Η Μίντιλαντ με το πέρας 29 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τη δεύτερη Κοπεγχάγη, και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την κατάκτηση του τίτλου και της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, η προετοιμασία της πρωτοπόρου του δανέζικου πρωταθλήματος δεν αναμένεται να αρχίσει πριν από τα μέσα Αυγούστου. Με δεδομένο ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε να αξιολογηθεί ο Ακιντόλα από τους Δανούς, μπορεί να περάσει το καλοκαίρι ώσπου να βγει η απόφαση. Ασφαλώς, θα είναι ρίσκο να τον περιμένουν οι πράσινοι τόσο πολύ, συν ότι θα πρέπει να παρακαμφθεί και το οικονομικό εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Καθ’ οδόν για το «Ηλίας Πούλλος» ο Παπουλής, ίσως και ο Κίκο

Επειδή όμως σε περίοδο μετεγγραφών ποτέ δεν λες ποτέ, κανείς δεν ξέρει αν θα επανέλθει στο προσκήνιο το όνομα του Νιγηριανού για την Ομόνοια. Για να γίνει αυτό, ασφαλώς, θα πρέπει να μην καρποφορήσει η προσπάθειά της για εντοπισμό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει την ομάδα προγραμματισμού να ξεχάσει τον ακραίο επιθετικό της Μίντιλαντ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο φορ που εντοπίστηκε, οι αφίξεις και ο αντι-Ακιντόλα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ