aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σούμα θα γίνει την Τετάρτη

Ομόνοια: Σούμα θα γίνει την Τετάρτη

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό όλων είναι στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΓΣΠ. Η σούμα του μαραθωνίου δεν ικανοποιεί κανένα στο «τριφύλλι», αφού «έπεσε» στη δεύτερη εξάδα, ενώ η συγκομιδή των 50 βαθμών (14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες) χαρακτηρίζεται, επιεικώς, φτωχή.

Με την έλευση του Νιλ Λένον, η σπίθα έγινε φωτιά και η Ομόνοια μπορεί να σώσει τη σεζόν, κατακτώντας το τρόπαιο του κυπέλλου με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι διαπραγματεύσιμο για τους οπαδούς της που θα κατακλύσουν το στάδιο της πρωτεύουσας. Ήδη γίνεται «μάχη» για την εξεύρεση των τελευταίων εισιτηρίων για τον τελικό.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να θεωρηθεί τεστ, ο Λένον δήλωσε ικανοποιημένος επειδή η ομάδα του έβγαλε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς. Όπως ανέφερε δοκίμασε κάποιους σχηματισμούς και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γκολ των Τακτακαλιτών στο φινάλε. Για την αντίστροφη μέτρηση ενόψει του τελικού, πρόσθεσε: «Οι παίκτες και η ομάδα κέρδισαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Προετοιμαζόμαστε σωματικά και πνευματικά».

Ο Λένον έχει κερδίσει τέσσερα κύπελλα Σκωτίας ως προπονητής κι όπως ανέφερε στο επίσημο πρόγραμμα της ΚΟΠ «είναι το τέλος της σεζόν και θέλεις να τελειώσεις ωραία. Θα έχει ένταση, ίσως άγχος όμως δεν αλλάζει κάτι για εμένα. Έχω πίστη στους παίκτες μου, είναι επαγγελματίες και έχουν μια δουλειά μπροστά τους. Πολλοί παράγοντες ίσως πάνε εναντίον σου. Πρέπει να συγκεντρωθείς και να είσαι ανταγωνιστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ