aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σουλουπώθηκε αμυντικά και… τώρα η επίθεση

Ομόνοια: Σουλουπώθηκε αμυντικά και… τώρα η επίθεση

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε εξ αρχής έμφαση στη βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς της Ομόνοιας και το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (1-0) μπόρεσε για πρώτη φορά επί εποχής του Ελλαδίτη τεχνικού να διατηρήσει και το μηδέν παθητικό.

Παράλληλα, ήταν η ένατη φορά στη σεζόν που οι πράσινοι διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους. Αυτό που περιμένει ο κόσμος της ομάδας απ’ εδώ και στο εξής, πέρα των επιτυχιών, είναι καλύτερη εικόνα μεσοεπιθετικά. Να δει την Ομόνοια να μπορεί να κρατήσει περισσότερο μπάλα, να φτιάξει ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες επίτευξης των στόχων της.

Στα θετικά της πρόσφατης επιτυχίας και ο χρόνος συμμετοχής που πήρε ο Μπασιρού. Μετά από μακράν περίοδο αποχής, αγωνίστηκε ως αλλαγή και παρουσιάζεται έτοιμος να δώσει ανάσα στους Κούσουλο και Χαραλάμπους, που αγωνίζονται ανελλιπώς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ