aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σκωτσέζικο ντους με τα παιδαριώδη λάθη

Ομόνοια: Σκωτσέζικο ντους με τα παιδαριώδη λάθη

Η Ομόνοια πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη της και άφησε δύο βαθμούς στο Δασάκι Άχνας. Σε ένα ματς στο οποίο δημιουργήθηκαν οι ιδανικές συνθήκες για να φτάσει στο τρίποντο, προσέφερε ένα οδυνηρό… σκοτσέζικο ντους (προερχόταν από δύο σερί νίκες σε ντέρμπι) στους οπαδούς της.

Το λάθος διώξιμο του Λανγκ στο ξεκίνημα της επανάληψης έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να μειώσει στο σκορ, ενώ στο παρά πέντε, το τραγικό λάθος του Φαμπιάνο έφερε την ισοφάριση. Βέβαια, είχαν προηγηθεί λάθη των αντιπάλων και το «τριφύλλι» προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0 με τα τέρματα των Στεπίνσκι και Σεμέδο, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για ένα μισάωρο, αλλά ήταν μια απώλεια που δεν μπορεί να χωνευτεί εύκολα.

Γεγονός που επισήμανε και ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ, χαρακτηρίζοντας «βλακώδη» τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του. «Τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται» πρόσθεσε ο προπονητής της Ομόνοιας, ο οποίος ήταν εμφανέστατα ενοχλημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορεί να βρει ένα τέμπο αγωνιστικής σταθερότητας. Παραδέχθηκε κι ότι ίδιος ότι αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των πράσινων δεν μπορούν να συνεχιστούν.

Ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να αποφευχθούν παρόμοια λάθη στη συνέχεια, διότι ενδέχεται να είναι καταστροφικά. Στο φινάλε της κανονικής περιόδου η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Οθέλλο, αλλά στη συνέχεια, έχει να δώσει δέκα ντέρμπι, μέσα από τα οποία θα πρέπει να αναρριχηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ