aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε θέση ισχύος για Λοβέρα

Ομόνοια: Σε θέση ισχύος για Λοβέρα

Παρά τη στασιμότητα και την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της Ομόνοιας, εκφράζεται η πεποίθηση ότι το «τριφύλλι» θα ενισχυθεί και ποσοτικά και ποιοτικά με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Το πλάνο περιλαμβάνει την απόκτηση επιθετικού, δημιουργικού μέσου και αριστερού μπακ για να πλαισιώσει τον Λέτσγιακς. Παραμένει «ζωντανή» η περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και μάλιστα πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν πως για την ώρα η Ομόνοια είναι σε θέση ισχύος σε σχέση με τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των πρασίνων να διατηρήσουν τον Αργεντινό στο ρόστερ τους είναι ο ίδιος ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προτιμά να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος» και να παίξει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρά να παραχωρηθεί σε μικρότερου βεληνεκούς ομάδα της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ