aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε μεγάλο διεθνές τουρνουά στη Βαλένθια για «λαβράκια»

Ομόνοια: Σε μεγάλο διεθνές τουρνουά στη Βαλένθια για «λαβράκια»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στο πλαίσιο των πλούσιων αναφορών του στο Ομόνοια Premium, ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ τόνισε πως «δουλεύουμε τώρα στο κομμάτι του σκάουτινγκ και προσπαθούμε να εντοπίσουμε καλούς παίκτες», και ακολούθως τόνισε πως ο σκάουτερ Μανέλ Μπεναβέντε, βρίσκεται στη Βαλένθια και παρακολουθεί ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά για να αξιολογήσει παίκτες.

Για τη συνεργασία με τον σκάουτερ Μανέλ Μπεναβέντε, είπε: «Τώρα είναι στη Βαλένθια για να παρακολουθήσει ένα πολύ σημαντικό τουρνουά με ομάδες Κ-18. Συμμετέχουν ομάδες όπως η Εθνική Ουρουγουάης, Αργεντινής, Μαρόκο, αλλά και ομάδες όπως η Βαλένθια. Μου αρέσει να πηγαίνω σε αυτά τα τουρνουά. Για φέτος είναι ο Μανέλ εκεί, για να μας δώσει, πληροφορίες για κάποιον ποδοσφαιριστή που πιθανόν να μας ενδιαφέρει, είτε τώρα, είτε για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης: «Έτσι έπρεπε να γίνει για να νιώσουν όλοι άνετα»

Για την τελευταία καλοκαιρινή μετεγγραφή της Ομόνοιας, είπε: «Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που είχα μιλήσει, είχα πει πως το μετεγγραφικό παζάρι κλείνει στις 31 Αυγούστου. Η δική μας δουλειά τώρα, είναι να δώσουμε προσοχή σε όλες τις κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι και αν και εφόσον εντοπίσουμε έναν ποδοσφαιριστή καλύτερο από αυτούς που έχουμε και που να μπορεί να μας προσφέρει κάτι διαφορετικό, θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε».

Αν έχει άποψη για όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, αλλά και τους παίκτες που αποτελούν την «παλιοσειρά», πρόσθεσε: «Ναι, ήμουν στην Πολωνία με την ομάδα και έχω δει τη συμπεριφορά και την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών από κοντά. Ειλικρινά είναι πολύ χαρούμενος με την απόδοση των περισσότερων ποδοσφαιριστών, όμως, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, όπως ο Αλμπίν, που είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρειάζεται ίσως δύο με τρεις εβδομάδες ακόμα για να φθάσει σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Έχουμε και κάποια άλλα προβλήματα τραυματισμού, όπως αυτό του Μότα, που είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και δουλεύουμε ώστε να δώσουμε λύση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ