aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Σε 207’ έκανε (σχεδόν) ό,τι πέρσι σε όλη τη σεζόν!

Oμόνοια: Σε 207’ έκανε (σχεδόν) ό,τι πέρσι σε όλη τη σεζόν!

Tα φώτα, δικαίως, στράφηκαν στον Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Ομόνοια στην σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Αντβέρπ. Ο μικρός «δαίμονας» των πρασίνων πέτυχε δύο εξαιρετικά τέρματα ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του και δικαιολόγησε τον ντόρο που υπάρχει γύρω από τ’ όνομά του.

Βέβαια, ο Λοΐζου είχε άξιους συμπαραστάτες. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Πέτυχε ένα τέρμα, πιστώθηκε μια ασίστ στο πρώτο γκολ του Λοΐζου και συνέβαλε τα μέγιστα στο πρέσινγκ που άσκησε από ψηλά η Ομόνοια κατά διαστήματα του αγώνα.

Σε 207’ συμμετοχής στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και τον αγώνα του Σούπερ Καπ ο 20χρονος άσος έχει πετύχει δύο τέρματα και έδωσε μία ασίστ. Και είμαστε ακόμα μέσα Αυγούστου με το πρωτάθλημα να μην έχει αρχίσει. Για σκοπούς σύγκρισης σε ολόκληρη την περσινή σεζόν ο Κακουλλής είχε πετύχει τρία τέρματα. Δύο στο πρωτάθλημα και ένα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η αγωνιστική περίοδος 2021-22 άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Μίχαλ Ντούρις από τον Χένινγκ Μπεργκ, εν τη απουσία του Μάρκο Τσέποβιτς, και απέδειξε στον προπονητή του ότι αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ