aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σαν θέλει ο Αναστασίου κι ο… γαμπρός!

Ομόνοια: Σαν θέλει ο Αναστασίου κι ο… γαμπρός!

Με βούλα και υπογραφή, ο Γιάννης Μασούρας θα είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν. Χθες ανακοινώθηκε η καταρχήν συμφωνία με τον Ελλαδίτη δεξιό μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα.

«Έχουμε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον 27χρονο Ελλαδίτη δεξιό ακραίο αμυντικό, Γιάννη Μασούρα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, με τη σημείωση ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στις Κύπρο τις επόμενες μέρες για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου, ως επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού, ενίσχυσε το σενάριο για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα από τους πράσινους. Τελικά επιβεβαιώθηκε και το νέο αφεντικό στον πάγκο, ο Νταμπράουσκας θα έχει στη φαρέτρα του έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Πρόκειται για 27χρονο, ο οποίος παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας (μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ), τον οποίο γνωρίζει καλά ο Αναστασίου. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πήρε και στην Κηφισιά το καλοκαίρι του 2023. Έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και πήρε μετεγγραφή στην Αστάνα.

Υπό τις οδηγίες του Αναστασίου έπαιξε σε 13 ματς, σκοράροντας ένα γκολ, ενώ στην ομάδα του Καζακστάν κατέγραψε οκτώ συμμετοχές. Ο Μασούρας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παναχαϊκή, ενώ το 2018 μεταπήδησε στη Λάρισα. Από εκεί πωλήθηκε έναντι 1 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο ωστόσο δεν καθιερώθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ