Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σαν έτοιμος από καιρό!

Ομόνοια: Σαν έτοιμος από καιρό!

Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά παρουσιάζεται ο Χαράλαμπος Κυριακίδης

Υπομονετικά περίμενε την ευκαιρία του στην Ομόνοια ο Χαράλαμπος Κυριακίδης και τώρα που του παρουσιάζεται… δείχνει αποφασισμένος να την αρπάξει από τα μαλλιά! Αποκορύφωμα, βεβαίως, αποτελεί η ενδέκατη του συμμετοχή με τα πράσινα, με τον ίδιο να βάζει την υπογραφή του στο σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην ΑΕΚ. Με δύο φοβερές αποκρούσεις στο πρώτο ημίωρο ο 27χρονος κίπερ κράτησε το μηδέν παθητικό, για να ακολουθήσει στην πορεία το δίμπαλο του Μαέ. Στο 22’ έδιωξε με υπερένταση στο δυνατό σουτ του Πονς, ενώ στο 30’ χρειάστηκε να πέσει στη δεξιά του γωνία για να αποκρούσει στο δυνατό συρτό σουτ του Ροντέν.

Ο Κυριακίδης δεσμεύεται με την Ομόνοια από το 2019, ωστόσο η παρουσία των Φαμπιάνο και Ουζόχο δεν του «επέτρεψε» να αγωνιστεί αρκετά τα προηγούμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, η μοίρα τα έφερε έτσι ούτως ώστε να χρειαστεί να καλύψει και τους δύο σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία. Συγκεκριμένα, σε μια σεζόν όπου η ομάδα του διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα, ο Κύπριος τερματοφύλακας χρειάστηκε να βγει μπροστά εννέα ματς πριν το τέλος, δείχνοντας μέχρι στιγμής ανεπηρέαστος από την όποια πίεση.

Δείτε επίσης: Ομόνοια: Το «φέρτε το πρωτάθλημα στον πράσινο λαό» δεν ήταν μια στιγμή ενθουσιασμού!

Σαν έτοιμος από καιρό λοιπόν, ο Παφίτης πορτιέρο δίνει τα διαπιστευτήρια του κάτω από τα δοκάρια των πρασίνων και πλέον καλέιται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Εξάλλου, οι εμφανίσεις του Κυριακίδη αποτελούν και μια δικαίωση για όσους δουλεύουν καθημερινά μαζί του, καθότι έστω αν δεν αγωνιζόταν φρόντισαν προφανώς να του δώσουν τα κατάλληλα εφόδια.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ