aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψηλά ο πήχης με Τζουλιάνο!

Ομόνοια: Ψηλά ο πήχης με Τζουλιάνο!

Στην Ομόνοια θέλουν το καλύτερο δυνατό, ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, για τις δύο τελευταίες επιλογές που θα καλύψουν θέση στον κατάλογο Α. Γι’ αυτό και έκριναν πως θα πρέπει να κάνουν υπομονή, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί το «τριφύλλι» για τη θέση του επιτελικού μέσου (η άλλη θέση που θα καλύψουν είναι του αριστερού εξτρέμ) είναι αυτή του Βραζιλιάνου διεθνούς Τζουλιάνο ντε Πάουλα. Ο 31χρονος (31.5.1990) ποδοσφαιριστής συνοδεύεται από εξαιρετικό βιογραφικό, ενώ το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας 14 φορές λέει πάρα πολλά για την αξία του.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, όμως στην Ομόνοια με υπομονή θα κυνηγήσουν σύναψη συνεργασίας με τον Τζουλιάνο. Όσο μένει χωρίς ομάδα αφού από τις 2 Ιουλίου… κυκλοφορεί ελεύθερος, οι πράσινοι έχουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν ότι θα κάνουν «δικό τους» έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στην τουρκική Μπασακσεχίρ με την οποία μέτρησε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε 2 γκολ. Προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα της Αλ Νασρ για μια διετία και πιο πριν της Φενερμπαχτσέ, επίσης για δύο χρόνια. Ακόμη, αγωνίστηκε στις Ζενίτ, Γκρέμιο, Ντνίπρο και Ιντερνασιονάλ. Είναι ποδοσφαιριστής που δίνει ασίστ αλλά έχει και το γκολ. Χαρακτηριστικό ότι τη σεζόν 2017-18 στη Φενερμπαχτσέ σκόραρε 14 φορές!

Σαφώς και η περίπτωση του Τζουλιάνο δεν είναι η μοναδική που εντοπίστηκε και πληροί τα κριτήρια που έθεσαν στην Ομόνοια. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος φαίνεται να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να έχει εντοπίσει και Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Οι πράσινοι, που επέστρεψαν χθες το πρωί στην Κύπρο, από σήμερα σκέφτονται το ματς της Τρίτης με την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κούσουλος που αποκόμισε τραυματισμό (σ.σ. χτύπημα) στο τελευταίο φιλικό αλλά και οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό COVID-19 και παρέμειναν στην Πολωνία και θα επιστρέψουν μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ