aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψάχνει το επίτευγμα 4,5 χρόνια μετά ο Αναστασίου!

Ομόνοια: Ψάχνει το επίτευγμα 4,5 χρόνια μετά ο Αναστασίου!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη ψάχνει η Ομόνοια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι πράσινοι παρά την καλή αρχή με δύο νίκες κόντρα σε Αλκή και ΕΝΠ, στην πορεία… παραστράτησαν και οι ήττες διαδέχονταν η μια την άλλη. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, καθώς ο Χουάν Κάρλος Ολίβα αποτέλεσε παρελθόν ενώ η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Άνχελ Γκόμεθ μεγάλωσε μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Το «τριφύλλι» για άλλη μια σεζόν γύρισε σελίδα από πολύ νωρίς, με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται πλέον στο τιμόνι με στόχο να εκπληρώσει τους στόχους της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης κόουτς στα πρώτα δύο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο, φάνηκε πως… σουλούπωσε την ομάδα των πρασίνων, ωστόσο υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αγωνιστικής βελτίωσης.

Ωστόσο, αφού ψάξαμε λίγο, ανακαλύψαμε πως ο Ελλαδίτης κόουτς έχει και προσωπικό… κίνητρο την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Ανόρθωση. Πάμε να το πάρουμε από την αρχή. Η πρώτη ομάδα του Αναστασίου μέσω της οποίας άρχισε την προπονητική του καριέρα, ήταν ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2013-14 (σ.σ. ανακοινώθηκε στις 18/8/2013). Πότε πραγματοποίησε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με το «τριφύλλι» της Αθήνας; Στις 11 Ιανουαρίου 2014 όταν «πλήγωσε» κατά σειρά τον Πανιώνιο, την Βέροια, και τον Πλατανιά. Πριν από αυτό το σερί, σταματούσε στις δύο νίκες καθώς μια ήττα ή μια ισοπαλία, έβαζε… φρένο στον Παναθηναϊκό.

Και συνεχίζουμε με την Ρόντα, στην οποία ανακοινώθηκε 1η Ιουλίου 2016 και παρέμεινε μέχρι τις 23 Μαΐου 2017, χωρίς να καταφέρει να πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες. Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε πως η εν λόγω ολλανδική ομάδα είναι από τις μικρές ομάδες, ενώ τερμάτισε στην 17η θέση με 33 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ