aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Πρώτο εμπόδιο από το Μαυροβούνιο

Ομόνοια: Πρώτο εμπόδιο από το Μαυροβούνιο

Με αντίπαλο την Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου κληρώθηκε η ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας στον δεύτερο γύρο του νέου CEV Champions League. Το πρώτο παιχνίδι είναι ορισμένο στη Λευκωσία 18 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός στις 22 του ίδιου μήνα. Αν οι πράσινοι προκριθούν τότε στον 3ο γύρο θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Jastrzebksi Wegiel Πολωνίας.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”, στις 8 Νοεμβρίου. Ενδεχόμενη πρόκριση και από τον 3ο γύρο, θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους του CEV Champions League. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα συνεχίσουν στην Ευρώπη, αλλά θα αγωνιστούν στο CEV Cup.

Με βάση τις πληροφορίες που αλιεύσαμε η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτελείτο από γηγενείς πετοσφαιριστές. Σημειώνεται ότι την αγωνιστική περίοδο 2016-17, η Ομόνοια έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που συμμετείχε CEV Champions League.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ