aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προσγείωση στην πραγματικότητα

Ομόνοια: Προσγείωση στην πραγματικότητα

Η Ομόνοια προερχόταν από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, με θετικότατο απολογισμό και πήγαινε στο απαιτητικό και κομβικής σημασίας παιχνίδι με την ΑΕΚ για το βήμα παραπάνω. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί την εντός έδρας ήττα (0-1) και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα.

Φάνηκε ξεκάθαρα, παρόλο που το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ότι οι φετινές δυνατότητες της Ομόνοιας δεν είναι για πιο ψηλά. Θα αρκεστεί στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, που διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ρεαλιστικός στόχος, εάν αντιδράσει και επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ένα δυνατό τεστ στο οποίο θα κληθεί να δείξει χαρακτήρα.

Οι πράσινοι, λοιπόν, υπό το βλέμμα του Νταμπράουσκας, δεν μπόρεσαν να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Προβλημάτισε κυρίως η μη αντίδραση μετά που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι παίκτες της Ομόνοιας δεν είχαν καθαρό μυαλό, λειτουργούσαν υπό πίεση και δεν είχαν απάντηση.

«Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι στα τελευταία λεπτά χάσαμε την ηρεμία μας. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις. Για εμένα ήταν ένα μάθημα το πως διαχειρίζεται μια ομάδα καθεστώς πίεσης» είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τις 21 Ιανουαρίου (ΑΕΖ 0-0), που δεν είδαν δίχτυα οι «τριφυλλοφόροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ