aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προμηνύεται «καυτό» 20ήμερο

Ομόνοια: Προμηνύεται «καυτό» 20ήμερο

Οι μετεγγραφές στην Ομόνοια προμηνύεται να ξεπεράσουν τις πέντε, ίσως πλησιάσουν και τις δέκα αναλόγως των ποδοσφαιριστών που ο Σύλλογος θα δείξει την έξοδο κι ας διατηρούν συμβόλαιο. Σαφώς και υπάρχουν οι προτεραιότητες για τις θέσεις που θα καλύψει, όπως είναι στο κέντρο της άμυνας, στην επίθεση και μεσοεπιθετικά.

Την ίδια ώρα, θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Κίτσος. Πέντε, λοιπόν, σίγουρες κινήσεις, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν τουλάχιστον άλλες δύο, αναλόγως σε ποιες θέσεις αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Το προσεχές 20ήμερο, λοιπόν, αναμένεται «καυτό» στην Ομόνοια. Είναι οι μετεγγραφικές κινήσεις, με προσπάθεια να γεμίσει το ρόστερ ιδιαίτερα σε θέσεις που έμειναν «ορφανές». Επίσης, έπεται και η σύναψη συνεργασίας με τον εκλεκτό για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα είναι ο Γιέσπερ Γιάνσον. Ενδεχομένως να προηγηθεί των μετεγγραφών.

Παράλληλα θα τρέξουν κι άλλα ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό, μες στόχο όλα να είναι στο σωστό δρόμο με την αναχώρηση της αποστολή για την Πολωνία. Εκεί θα γίνει και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας, με τους πράσινους να μετακομίζουν στο Κίελτσε αρχές Ιουλίου. Προσεχώς θα προκύψει και ενημέρωση για τα της προετοιμασίας και τους αντιπάλους σε φιλικά παιχνίδια σε Κύπρο και Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ