aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ομόνοια: Πρόκριση… το γιατρικό

Η σεζόν περνά μέσα από το σημερινό ματς κυπέλλου για την Ομόνοια. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα, το κύπελλο αποτελεί και πάλι την διέξοδο της Ομόνοιας για διάκριση.

Απέναντι στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ (19:00, Primetel1), το «τριφύλλι» θέλει νίκη – πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, επαναφέροντας ως ένα βαθμό την ηρεμία μετά την τρικυμία που προκάλεσε η βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.  Για να μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει το στόχο της, θα πρέπει να παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Να ανεβάσει στροφές και παράλληλα να δείξει σεβασμό στην αντίπαλό της, που δείχνει ικανή να της κάνει την ζημιά εάν δεν την πάρει στα σοβαρά. Η πρόκριση μοιάζει με γιατρικό στις πολλές πληγές που άφησε το πρόσφατο δυνατό «χαστούκι».

«Πρέπει να δείξουμε κάτι καλύτερο. Περιμένω αντίδραση από όλους» είπε ο Φερέρα μιλώντας στο «OFC TV». Όσο για την προσέγγιση του αγώνα, που είναι νοκ άουτ, είπε: «Ξεκινάμε κάθε αγώνα με πρόθεση να τον κερδίσουμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Άρα η προσέγγιση δεν θα είναι διαφορετική». Ακόμη, ο τεχνικός της Ομόνοιας, έστειλε το μήνυμα ότι «όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θες να δεις τους ηγέτες να βγαίνουν μπροστά και να παρασύρουν όλους μαζί τους». Για την απογοήτευση του κόσμου, υπογράμμισε: «Μπορώ να καταλάβω. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά». Αναμένονται αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας και με αυτό τον τρόπο ο Βέλγος να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Διαιτητής ορίσθηκε ο Ιωάννης Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου, Στέφανο Αναστασίου και 4ος τον Κυριάκο Αθανασίου. VAR ο Ροβέρτος Κώστα και AVAR ο Δημήτρης Κουμή.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ